Tilbud

Tilbud2021-10-07T06:47:28+00:00

Er du på jagt efter et godt padel bat men er i tvivl om hvilket du skal købe eller hvilke du kan få? Så er du kommet til helt rette sted. Her på siden kan du finde ud af alt der er værd at vide om padel bat, samt få hjælp til at vælge det bedste padel bat.


Spar penge på dit padel udstyr

Først og fremmest er det vigtigt at pointere at det hedder et padel bat og ikke en padel ketcher. En ketcher har huller, net eller strenge, hvorimod udstyret i padel ikke har dette, men en hård overflade som kan være perforeret, men ikke lavet af strenge som en tennisketcher eksempelvis har.

Hvor kan man købe gode og billige padel bat? – Hos Padelgeek kan du finde et stort og godt udvalg af billige og professionelle padel bat som passer til enhver. Her kan du finde padel bat i alle størrelser, vægtklasser og spillerniveauer.

» Køb padel bat hos Padelgeek «


Hvor kan man købe billigt padel udstyr?

Et godt padel bat er et bat som er tilpasset dit spilleniveau, din spillestil og som du selv er tilfreds med. Der findes mange forskellige padel bat, hovedsageligt deles padel bat op i 3 kategorier

  • Padelgeek
  • Padelshoppen
  • Players Choice

Indenfor spillerniveau findes der 3 underkategorier, heraf (1. begynder, 2. øvet og 3. professionel). Hvis du er helt ny til padel og dermed er en amatør/begynder, vil vi anbefale at du starter med at købe et padel bat for begyndere og ikke et padel bat til øvede eller professionelle.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe padel bat?2021-09-29T11:00:09+00:00

Padelshoppen og Padelgeek er de to bedste webshops som sælger padel udstyr, heriblandt padel bat til Danmarks bedste priser. Du kan vælge imellem et stort udvalg af forskellige padel bat til de mest konkurrencedygtige priser.

 

Hvad er et padel bat?2021-09-28T12:09:04+00:00

Et padel bat er et hårdt perforeret bat uden strenge som eksempelvis en tennisketcher har. Battet er lavet af enten glasfiber, kulstof, kevlar eller karbon. De billigste padel bat er lavet af glasfiber og de dyreste er lavet af enten karbon eller kevlar.

Hvad er padel bat lavet af?2021-09-28T12:07:07+00:00

Padel bat er normalt lavet af glasfiber eller kulstof. Glasfiber er billigere at producere, og du finder det brugt på de lavere og billigere modeller. Kevlar bruges også på nogle avancerede padel bat sammen med Karbon, disse bat er dog en del dyrere og beregnet for de øvede og professionelle.

Hvad er et godt padel bat?2021-09-28T12:02:04+00:00

Et godt padel bat er et bat som er tilpasset dit spilleniveau, din spillestil og som du selv er tilfreds med. Der findes mange forskellige padel bat og det kan derfor være svært at gennemskue hvilket man skal vælge. Det vigtigste er at du vælger et padel bat som passer dit spillerniveau og din spillestil.


Padel bat for begyndere

Herunder kan du finde 4 udvalgte padel bat for begyndere og amatører. Disse padel bat er oftest ganske billige og lavet af glasfiber. Her ligger prisniveauet fra 200 kroner og opefter.

Go to Top