Padel bat

Padel bat2021-11-24T14:49:17+00:00

Er du på jagt efter et godt padel bat men er i tvivl om hvilket du skal købe eller hvilke du kan få? Så er du kommet til helt rette sted. Her på siden kan du finde ud af alt der er værd at vide om padel bat, samt få hjælp til at vælge det bedste padel bat.


Alt du behøver at vide om padel bat

Først og fremmest er det vigtigt at pointere at det hedder et padel bat og ikke en padel ketcher. En ketcher har huller, net eller strenge, hvorimod udstyret i padel ikke har dette, men en hård overflade som kan være perforeret, men ikke lavet af strenge som en tennisketcher eksempelvis har.

Hvor kan man købe gode og billige padel bat? – Hos Padelgeek kan du finde et stort og godt udvalg af billige og professionelle padel bat som passer til enhver. Her kan du finde padel bat i alle størrelser, vægtklasser og spillerniveauer.

» Køb padel bat hos Padelgeek «


Hvad er et godt padel bat?

Et godt padel bat er et bat som er tilpasset dit spilleniveau, din spillestil og som du selv er tilfreds med. Der findes mange forskellige padel bat, hovedsageligt deles padel bat op i 3 kategorier

 • Spillerniveau
 • Spillestil
 • Vægtklasser

Indenfor spillerniveau findes der 3 underkategorier, heraf (1. begynder, 2. øvet og 3. professionel). Hvis du er helt ny til padel og dermed er en amatør/begynder, vil vi anbefale at du starter med at købe et padel bat for begyndere og ikke et padel bat til øvede eller professionelle.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe padel bat?2021-09-29T11:00:09+00:00

Padelshoppen og Padelgeek er de to bedste webshops som sælger padel udstyr, heriblandt padel bat til Danmarks bedste priser. Du kan vælge imellem et stort udvalg af forskellige padel bat til de mest konkurrencedygtige priser.

 

Hvad er et padel bat?2021-09-28T12:09:04+00:00

Et padel bat er et hårdt perforeret bat uden strenge som eksempelvis en tennisketcher har. Battet er lavet af enten glasfiber, kulstof, kevlar eller karbon. De billigste padel bat er lavet af glasfiber og de dyreste er lavet af enten karbon eller kevlar.

Hvad er padel bat lavet af?2021-09-28T12:07:07+00:00

Padel bat er normalt lavet af glasfiber eller kulstof. Glasfiber er billigere at producere, og du finder det brugt på de lavere og billigere modeller. Kevlar bruges også på nogle avancerede padel bat sammen med Karbon, disse bat er dog en del dyrere og beregnet for de øvede og professionelle.

Hvad er et godt padel bat?2021-09-28T12:02:04+00:00

Et godt padel bat er et bat som er tilpasset dit spilleniveau, din spillestil og som du selv er tilfreds med. Der findes mange forskellige padel bat og det kan derfor være svært at gennemskue hvilket man skal vælge. Det vigtigste er at du vælger et padel bat som passer dit spillerniveau og din spillestil.


Hvilket padel bat skal jeg vælge?

Når du skal finde et padel bat må du først gøre op med dig selv omkring nogle ting, heriblandt dine spillestil/position, spillerniveau og hvilken vægtklasse som passer dig bedst.

Spillestil / position

Style of play eller spillestil er den position og rolle du har og mestre bedst. Hvis du udelukkende spiller single, så er et kombineret padel bat bedst, da du får det bedste fra alle verdner, spiller du derimod double, så kan den ene spiller have et angrebsbat og den anden et kontrol bat. Indenfor spillestile findes der hovedsageligt 3 typer:

 1. All-round
 2. Angreb / power
 3. Kontrol

Disse kan selvfølgelig også kombineres, eksempelvis har padel battet Drop Shot Yukon en fordelingsratio på 60/40 angreb/kontrol. Det vil sige at det 60% er velegnet for angrebsspil og 40% for kontrolspil.

Spillerniveau

Level of play eller spillerniveauet har også noget at sige, i den forstand at padel bat kategoriseres efter hvor dygtig og rutineret du er til padelsporten. Som oftest følger prisen også med spillerniveauet på battet, hvilket betyder, jo bedre du bliver jo dyrere et bat. De tre spillerniveauer padel battene deles op i er:

 1. Begynder
 2. Øvet
 3. Professionel

Prisen på et padel bat varierer voldsomt, de billigste padel bat koster fra 200 kroner og op, dette er begynderbat som ofte er lavet af billigt materiel som glasfiber. De mere professionelle padel bat for øvede eller de som spiller professionelt, koster fra 1000 kroner og op, altså 5 gange så meget som de billige padel bat. Det er altså dumt at købe et øvet eller professionelt padel bat, hvis du er helt ny til padel, da det koster mange flere penge, da et det meget bedre at starte med et begynder-bat.


Padel bat for begyndere

Herunder kan du finde 4 udvalgte padel bat for begyndere og amatører. Disse padel bat er oftest ganske billige og lavet af glasfiber. Her ligger prisniveauet fra 200 kroner og opefter.


Padel bat for øvede

Herunder kan du finde 4 udvalgte padel bat for øvede. Disse padel bat kan være lavet af både glasfiber, kulstof eller karbon og fiber, prisniveauet på disse varierer og går fra 500 – 1500 kroner.


Padel bat for professionelle

Herunder kan du finde 4 udvalgte padel bat for professionelle. Disse bat er oftest lavet af karbon og kevlar og er dermed en del dyrere end begynderbat. Her ligger prisniveauet ofte over 1000 kroner per bat.

Køb padel udstyr

Her kan du finde alt i padel udstyr fordelt på forskellige kategorier, du kan vælge mellem:

 • Padel bat
 • Padel bolde
 • Padel sko
 • Padel tasker
 • Padel tøj

Sorter efter kategori og find de billigste og bedste padel produkter online.

Go to Top