Oversigt over de største danske padel shops

Køb professionelt padel udstyr hos disse webshops og spar tusindvis af kroner

Padelgeek

Webshoppen Padelgeek sælger den nyeste og bedste padeludstyr, virksomheden som er skabt af Patrick Wozniacki som er broren til den profesionelle tennisspiller Caroline Wozniacki samt hans medspiller Jesper Mejer Andersen. Begge stiftere er særdeles aktive indenfor padelsporten og de spiller selv sporten og har derfor den nødvendige kendskab til at finde det bedste padeludstyr som de sælges på deres shop.

Padelshoppen

Padelshoppen er Danmarks største padel butik og altså det sted hvor du kan finde det største udvalg af padel udstyr fra anerkendte mærker som Drop Shot, Adidas og Babolat, for at nævne nogle få, af de mange kendte mærker du finder på webshoppen. Prismatch, hurtig levering og godt padel udstyr er enkelte ting du kan forvente at finde og få, når du vælger Padelshoppen som din leverandør.

Players Choice

Players Choice er ikke en padel butik i og for sig, men de sælger de nyeste og bedste tennis, padel og livsstils tøj, de er altså et rigtigt godt sted at gå til, hvis man er på jagt efter det bedste sportstøj at spille padel tennis i. Players Choice er kendte for sælge de velkendte mærker Bidu Badu, Toolz og Balls Unlimited, sportstøj for de professionelle og sportsglade mennesker.


Køb professionelt padel udstyr til billige penge

A

De billigste padel bat, bolde og sko

Det rette udstyr til padel heriblandt at finde og vælge det rette padel bat kan være afgørende for dit padelspil og det er derfor vigtigt at du finder et padel bat og andet udstyr som er velegnet og beregnet for denne sportsgren.

Underlaget i


Udvalgt padeludstyr

Herunder kan du finde et udvalg af de bedste padel bat, bolde, sko og taske samt andet tilbehør.