Hvad er Padelup.dk?

Du vil gerne spille padel, men du ved ikke hvilket udstyr, der er det bedste for dig. Og så er der alt det nye information om sporten, som du skal have styr på. Det kan være svært at finde det rette udstyr til en ny sportsgren som padel. Og det kan være endnu sværere at holde styr på alle de nye trends og informationer i sporten. Hos Padelup.dk har vi samlet det bedste udstyr og den nyeste information om sporten padel. Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter og give dig et overblik over alt, der rører sig indenfor sporten padel.

Hvis du har spørgsmål til os, om vores hjemmeside eller padel, så kan du bare tag kontakt. Vi er her for at hjælpe dig med alt det nødvendige information omkring Padelup.dk. Du får alle de svar du behøver på dine spørgsmål i en hurtig tid af vores dygtige personale. Siden vi startede op i 2021er der sket meget med PadelUp.dk – men det vigtigste er stadig den gode service og rart at vide, at vi kan svare på dine spørgsmål indenfor 24 timer!

Manden bag Padelup.dk

Padel er en af de hurtigst voksende sportsgrene og personligt en af de sjoveste sportsgrene jeg har prøvet, og lige præcis på grund af dette har jeg valgt at lave denne hjemmeside og forbrugerguide. For padel er nemlig fortsat en ny sportsgren og det kan være svært at finde det rette udstyr eller information om sportsgrenen.

Til daglig arbejder jeg med hjemmeside udvikling i WordPress og markedsføring på søgemaskinen Google, også kaldet SEO. Med disse kundskaber har jeg min virksomhed Fonvig Group med hovedsæde i Oslo, Norge, hvor jeg til daglig sidder og arbejder på mine mange hjemmesider og brands på tværs af landegrænser.

Padelup er sponsoreret igennem vores samarbejdspartnere ved hjælp af affiliate marketing ved hjælp af forskellige danske affiliate netværk, hvilket betyder vores hjemmeside indeholder affiliate links hvoraf vi får en provision for hvert salg vi skaber for vores partnere.

Virksomheden bag Padelup.dk

Padelup.dk er ejet og drevet af den norske markedsføringsvirksomhed Fonvig Group, som er ejet af den danske iværksætter Steffen Fonvig. Virksomheden beskæftiger sig med affiliate marketing, WordPress og SEO.

Padelup.dk indeholder affiliate links og andet annoncør indhold på tværs af hjemmesiden og du støtter dermed vores virksomhed når du benytter dig af et tilbud, som er fremvist på hjemmesiden.