Du har højst sandsynligt hørt om sportsgrenen før. Den er blevet mere og mere populær de seneste år herhjemme i Danmark. Hvis du ikke har, så er du gået glip af noget. For sporten kan noget som ingen af de lignende ketcher- og batsportsgrene kan. Tennis, badminton, bordtennis, badminton og squash har alle lignende regler, men alligevel er der noget specielt ved paddle tennis. I denne artikel vil du kunne blive klogere på, hvorfor sporten er blevet så populær og forstå nogle af de fordele, som den har. Hvis du vil vide mere eller vil shoppe padel bat til din næste session, så hop ind på https://elitepadel.com. Elitepadel giver dig anmeldelser og vurderinger om forskellige padel bats.

Alle kan være med

Blandt andet grundet en lettere ketcher, er denne ketchersport en del nemmere og hurtigere at lære. Du kan derfor sagtens spille med næste gang dine venner eller familie har lejet en bane, selvom du aldrig har prøvet det før. Det kræver mindre styrke og teknik end mange andre spil i samme kategori, og derfor er det også nemmere for børn og begyndere at komme igang. Du behøver altså ikke den største styrke for at komme igang, du skal bare have noget gå-på mod og en lyst til at have det sjovt med andre, da det er en social sport, hvor man altid er 4 på banen ad gangen. Dog skal man ikke undervurdere paddle tennis. Det er en sportsgren, som kræver en livslang indsats for at blive rigtig god. 

Mere effektiv spilletid

Udover at paddle er et spil, hvor alle kan være med, så er det også et spil med mere effektiv spilletid. Banen er både glas og trådhegn, som bruges aktivt i spillet, og det resulterer i at bolden stort set altid bliver på banen, ved at lave rebounds fra væggen. Du kan derfor få meget mere ud af den spilletid du har, og spillet er også en del sjovere, når det fortsætter i længere tid, i stedet for at bolden skal hentes hele tiden. Man får mere ud af spillet.

Et mere skånsomt spil

En tredje fordel ved sportsgrenen er, at det ikke er lige så fysisk krævende som nogle de andre sportsgrene, som blandt andet fodbold, squash, tennis eller badminton. Det er der flere grunde til. Blandt andet fordi der er et underlag af blødt kunstgræs og ikke et hårdt trægulv, som det ofte kan være i nogle af de andre sportsgrene. Derfor er det mere skånsomt overfor knæ og hofter, og i sidste ende vil det medføre færre sportsskader.