Padel sporten har for alvor slået i gennem i Danmark og den populære sportsgren er unægtelig at overse rundt i det danske land.

Ketcher sporten som blev for alvor kendt for få år siden har på kort tid vokset sig stort i det danske land og det samme har efterspørgslen på udstyr som kan og skal bruges til at spille padel.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvilket udstyr du bruger til at spille padel, da både bat, bolde, tøj og sko samt meget andet, er helt unikt i den nye sportsgren.

Padel adskiller sig ikke meget fra tennis eller squash, hverken på udstyr, spillemetode eller morsomhed, men udstyret skal være i orden og i Danmark er vi godt kendte for ikke at gå ned på udstyr, ej når det gælder padel.

Det rette udstyr til den rette sport

Som bekendt, så er det rette udstyr til den rette sport et must indenfor dansk idræt, også selvom man bare spiller for sjov. Det er nemlig meget nemmere at spille padel hvis man har det rette bat, de rette sko og generelt set, det rette udstyr.

Det som er mange danskers udfordring, er at finde billigt padel udstyr hvor enhver kan være med og derfor har mange også begyndt deres søgen på rabatkoder til padel bat og andet padel udstyr.

3 simple trin til valg af padel bat

Som vi har skrevet tidligere i en af vores guide til valg af padel bat, så er det ikke helt ligegyldigt hvilket padel bat du vælger.

Det rette padel bat for dig og dermed også det bedste, er et bat som passer til den position og/eller spillestil du har.

Spiller du eksempelvis offensivt eller angriber som det hedder i padel sporten, så er et

Trin 1 – Spillestil

Hvilken position du spiller eller hvilken spillestil du har er afgørende for hvilket padel bat du skal vælge. Hvis du er en ny spiller, anbefales et padel bat med rund hovedform, da dette er ganske godt balanceret og kan benyttes til flere forskellige spillestile.

Trin 2 – Prisklasse

Vi har ikke alle lige mange penge og ej har vi samme investeringsbehov og ønske når det kommer til valg af padel bat, derfor må du før du går i gang, gøre op med dig selv hvor mange penge du ønsker at investere i et padel bat. Du kan dog let få en fornuftig begynder eller øvede padel bat for rundt 1000 kroner.

Trin 3 – Hovedform

Lidt som på samme måde med spillestil, så er hovedformen særdeles vigtigt når vi snakker padel bat. Selvom din spillestil vil afgøre hvilket type bat du bør vælge, så findes der forskellige hovedformer som kan benyttes til flere forskellige positioner og spillestile.