Spiller du padel, kan det være smart at få massage, når du har spillet. Især hvis du gerne vil mindske smerter og ømhed i muskler. Har du derfor mulighed for at få massage efter padel, er det bare med at komme i gang med at gøre brug af det. Måske kan det endda hjælpe dig med at spille bedre på banen.

Din krop har brug for pleje når du dyrker sport

Dyrker du meget sport, er det også vigtigt, at du går op i restitution og pleje af din krop, da den har brug for det. Når du dyrker meget sport, slider du på din krop. Og tager du dig ikke godt nok af den efterfølgende, kan du ende med at gøre skade på din krop ved at belaste den uden at pleje den. Massage er en af de mange måder, hvorpå du kan pleje din krop, når du har været fysisk aktiv, som eksempelvis når du spiller padel i længere tid. Og det behøver ikke engang at være massage i særlig lang tid for at have en god effekt.

Gør det til en vane at få massage efter padel

Ligesom det kan være en rigtig god idé at gøre det til en vane at varme op, inden du skal spille padel, eller at strække ud når du færdig, kan det også være godt at vænne dig til at få massage, når du er færdig med at slå dine venner på padel-banen. Det kan klares nemt med en massagepistol, og sådan en kan være en rigtig god investering for dig, især hvis du er meget fysisk aktiv og dyrker meget sport. Den kan gøre underværker.

Mindre risiko for at få skader og overbelastning

Foruden at pleje dine ømme muskler, kan massage også være med til at mindre risikoen for skader eller overbelastning. Det er ikke for sjov, at professionelle atleter får massage efter hver eneste kamp, ja sågar hvert eneste træningspas. Selvom du måske ikke er professionel padelspiller, betyder det ikke, at din krop ikke også har godt af at få æltet musklerne, når du er færdig med en intensiv kamp. Og når du først har købt en massagepistol, koster det dig ikke efterfølgende noget for hver omgang massage, du får. Så det er en god maskine at bruge penge på, hvis du vil tage dig bedre af din krop.