Hvis du endnu ikke har lagt mærke til det, er der begyndt at komme en rigtig stor interesse for padel i Danmark. Der er flere og flere, der begynder at spille det, og jævnligt kan du høre alt fra fodboldspillere til politikere, der glædeligt deler billeder af dem selv på en padel bane sammen med andre kendte ansigter. Hvis du endnu ikke er kommet i gang med at spille padel selv, kommer der her tre gode grunde til, hvorfor du bør begynde.

Det er sjovt

For det første er det en rigtig god og sjov måde at få motion på. Der er mange former for træning, der kan være kedelige, og det er langt fra alle, der er glade for at stå på et løbebånd eller at løfte vægte i et motionscenter. Med padel får du mulighed for at få sved på panden og aktiveret kroppen, samtidig med at du har det rigtig sjovt. Det er nemlig virkelig sjovt at spille padel, og når et bliver så sjovt at dyrke motion, kommer du jo helt til at glemme, at du får sved på panden af det. Så er det jo nærmest bare leg.

Det er socialt

Dernæst er det også vigtigt at understrege, at padel er en social sport, da der skal være fire spillere på banen af gangen for at spille. Så savner du en god aktivitet til dig og vennerne, kan det virkelig være en god ide at kigge nærmere på padel, da det fungerer rigtig godt til en sportsgren, det er nemt at mødes over. Sæt en fast dag af om ugen, hvor I mødes og spiller en times padel, og sørg for at holde venskabet med lige. Det kan anbefales, hvis I er typerne, der er lidt for dårlige til at få set hinanden til hverdag.

Det er nemt at komme i gang

Og så er det utroligt nemt at komme i gang med at spille padel. Der er stor sandsynlighed for, at der ligger en eller flere padel baner i din by, eller om ikke andet så i din kommune, så du ikke skal køre nævneværdigt langt for at komme til en bane. Flere steder er både bolde og bat også med i lejen, så du ikke engang skal tænke på det. Og så er det ikke nær så svært at lære at spille som f.eks. tennis, der kan have en stejl læringskurve.